Design Thinking per educadors

Curs online 100% gratuït

El Design Thinking és una metodologia d'innovació aplicable a molts àmbits, també en entorns educatius. Aquesta primavera oferirem un curs pilot per a donar-la a conèixer. T'apuntes?

Per què tothom parla de Design Thinking ?

És una moda? És una manera de malgastar post-its? És una metodologia vàlida només per a persones creatives? Què hi pot aportar a la innovació educativa?

Aquesta primavera obrirem un curs online gratuït per donar resposta a aquestes preguntes i per generar-ne moltes altres, per oferir eines i recursos i per conèixer les aplicacions del Design Thinking a l'educació. En Francesc Balagué serà l'encarregat de guiar i acompanyar aquest curs.


Comparteix:


Twitter Facebook Linkedin

Curs online

T'oferim un curs online de 4 setmanes de durada, adaptat al teu ritme i amb continguts en diferents formats. De forma àgil i amena aprendràs les nocions bàsiques del design thinking en educació i coneixeràs eines i recursos per dur-ho a la pràctica.

Curs online

Curs introductori, amè i sintètic, que combina els vídeos amb petits textos i molts recursos per ampliar la informació.

Al teu ritme

El curs està pensat per a seguir-lo durant 4 setmanes però te'l pots adaptar al teu ritme. Càrrega horària aproximada 12 h.

Biblioteca de recursos

A més a més del curs, tindràs accés a una extensa biblioteca de recursos i eines per ampliar informació i aplicar el design thinking.

Comunitat d'aprenentatge

Tots els participants tindràn accés a un grup de Facebook on compartir experiències i aprenentatges.


Pre-inscripció

1a Convocatòria PLACES ESGOTADES.
Deixa les teves dades per mantenir-te informa't de noves edicions.

Contacta'ns per a més informació: hola@eduhub.cat

Butlletí Eduhub


* Camp obligatori